Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rogobete, afirmă că felul în care este pregătită şi servită mâncarea pacienţilor nu este „o problemă de sistem sau de norme”, ci de „management şi de bun simţ”, avertizând că acolo unde aceste probleme persistă nu va „ezita” să le facă publice şi să ia măsuri. El a avertizat că va continua să meargă „personal” în spitale, inclusiv fără să anunţe dinainte, pentru „a verifica realitatea exact aşa cum este”. „Chiar dacă pare greu de crezut, în România există spitale în care oamenii îşi fac treaba. Iar atunci când le găsesc, nu am cum să nu îi felicit şi să le dau exemplul mai departe. Poate unii vor înţelege, măcar din inteligenţă, dacă nu din respect, că trebuie să schimbe ceva – rapid!”, a spus Rogobete, evidenţiind Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa, cu „mâncare proaspătă, sănătoasă, bine pregătită”.
Social• Citește știrea pe news.ro