Etichete

Ce val de clienţi aduce vacanţa de vară în restaurantele cu specific pescăresc de pe litoralul românesc? Pescăria lui Matei, Popasul Pescarilor din Olimp şi Golful Pescarilor din Agigea, afaceri totale de 46 mil. lei anul trecut. „Investim în procesare“

Ce val de clienţi aduce vacanţa de vară în restaurantele cu specific pescăresc de pe litoralul românesc? Pescăria lui Matei, Popasul Pescarilor din Olimp şi Golful Pescarilor din Agigea, afaceri totale de 46 mil. lei anul trecut. „Investim în procesare“

♦ Pescăria lui Matei: În două luni deschidem o mică fabrică de conserve de peşte în Moviliţa, cu 1,3 mil. euro ♦ Popasul Pescarilor din Olimp: Am dezvoltat cu jumătate de milion de euro o unitate de procesare, pentru eviscerare, congelare ♦ Golful Pescarilor din Agigea: Avem 550 de locuri în restaurant după ce am extins anul trecut capacitatea ♦ Preţul pentru porţia de storceag este de 49 de lei, iar porţia de calcan ajunge la 138 de lei.

Economie26 iunie 2025 Citește știrea pe zf.ro